March 20, 2017

April 23, 2016

April 13, 2016

Please reload

Recente berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Uitgelichte berichten

Mooie Sloterplas Swim

May 10, 2016

Vanavond zwommen we de Sloterplas Swim gezwommen bij Watersportcentrum Sloterplas en werden daar heel blij van. Veel enthousiaste zwemmers die gingen voor de 750 meter of de 1500 meter. Voor sommigen was het zelfs een vuurdoop in het open water.

Organisator Triatlon Amsterdam-Nieuw West doet dit jaar nog meer, zoals de triatlon die je op verschillende manieren kan volbrengen; de Olympische afstand kan, maar ook de sprint of deelname in estafettevorm. Volgende week dinsdagavond is de Sloterplas Swimrun waarvoor nog plaatsen beschikbaar zijn, dus we zien je daar.

Wat een heerlijke aftrap van het Amsterdamse open water seizoen!

 

Tags:

Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square