top of page

Mooie Sloterplas Swim

Vanavond zwommen we de Sloterplas Swim gezwommen bij Watersportcentrum Sloterplas en werden daar heel blij van. Veel enthousiaste zwemmers die gingen voor de 750 meter of de 1500 meter. Voor sommigen was het zelfs een vuurdoop in het open water.

Organisator Triatlon Amsterdam-Nieuw West doet dit jaar nog meer, zoals de triatlon die je op verschillende manieren kan volbrengen; de Olympische afstand kan, maar ook de sprint of deelname in estafettevorm. Volgende week dinsdagavond is de Sloterplas Swimrun waarvoor nog plaatsen beschikbaar zijn, dus we zien je daar.

Wat een heerlijke aftrap van het Amsterdamse open water seizoen!

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page